acf
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/u101083808/domains/gxo-global.ro/public_html/subdomains/bancherul/wp-includes/functions.php on line 6121“Buna ziua,
Va scriu pentru ca am vazut ca ati rezolvat problemele altor persoane care au avut probleme cu popririle.
Eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Mi se iau bani atat de la servici, cat si de banca BRD. Din salariul de 1200 de lei, mai primesc doar 370 de lei.
Am vazut ca este ilegal sa ti se retina mai mult de o treime din salariu.
Am vorbit la BRD, mi-au zis s a duc o hartie de la servici, dar problema inca nu s-a rezolvat.
De ce banca isi bate joc de mine? Ei nu vad ca deja mi se iau banii la servici? Mi-au zis ca daca au primit ordin de la executor, trebuie sa-l execute. Pe ei nu-i intereseaza, nu se preocupa de problemele noastre.
La fel si executorul. Am inteles ca a pus poprire pe toate conturile, a trimis si la servici, nu-l intereseaza ca mi se iau mai multi bani decat trebuie.
Ca sa nu mai vorbesc ca BRD a trimis creditul la executor desi le-am spus ca am o problema familiala, a murit tata, si nu am mai putut plati o perioada, le-am facut si o cerere de restructurare a creditului, dar care nu s-a pus in aplicare.
Spuneti-mi va rog ce se poate face?” intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.
Raspuns Reclamatiibanci.ro:
Stimata doamna,
Solutia este sa duceti la BRD o adeverinta de la serviciu, din care sa rezulte ca poprirea se face de catre angajator, astfel incat banca sa va ridice poprirea de pe cardul de salariu.
In mod normal, de aceasta problema ar trebui sa se ocupe executorul judecatoresc, intrucat el este responsabil de executarea silita prin poprirea veniturilor si trebuie sa respecte legea, care spune ca nu se poate retine mai mult de 33% din salariu.
De asemenea, si banca trebuie sa respecte legea, adica sa se asigure ca nu va retine din salariul virat pe card mai mult decat limita impusa de lege.
In plus, BRD ar fi trebuit sa va ofere solutii de restructurare a creditului, printr-o perioada de gratie la plata ratelor sau prin reducerea acestora, astfel incat sa nu fi ajuns in situatia de a fi executata silit, ceea ce inseamna costuri in plus si probleme suplimentare.
De aceea, va sfatuiesc sa faceti in scris la BRD doua reclamatii: una pentru a vi se ridica poprirea de pe card, avand in vederea ca aceasta se face la serviciu, precum si rambursarea sumelor de bani retinute in plus, ar a doua pentru ca nu vi s-au aplicat masuri de evitare a executarii silite, banca fiind obligata de lege sa faca asta.
Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici si te ajutam.
Clientii ING Bank, utilizatori ai aplicatiei Home Bank, au fost vizati ieri de o tentatia de frauda tip phishing, prin intermediul unor e-mailuri.E-mailurile pareau ca sunt trimise de ING Bank,... detalii
„Buna ziua, VÄ‚ ROG MULT SÄ‚ MÄ‚ AJUTAÈšI. Am încercat o soluÈ›ie cu cu cei de la CSALB È™i ACEST MARE IFN, MARE IN ȘMECHERII AU REFUZAT COLABORAREA CU EI,... detalii
"Am găsit la sfârÈ™itul lui septembrie o postare pe Facebook in care Robert Turcescu spunea în cadrul emisiunii Denisei Rafai cum pot românii obÈ›ine venituri pasive. Am deschis linkul. Era... detalii
"Sunt client ING, iar fiul meu de 14 ani îÈ™i doreÈ™te propriul său card, aÈ™a cum a văzut la un coleg de clasă. Există astfel de servicii în România? Este... detalii