Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/u101083808/domains/gxo-global.ro/public_html/subdomains/bancherul/wp-includes/functions.php on line 6121
Cum am fost pacalita cu investitia in actiuni Hidroelectrica – Bancherul

Cum am fost pacalita cu investitia in actiuni Hidroelectrica

Autor:

Bancherul.ro
2024-10-21 17:27

“Am investit in acÈ›iuni hidroelectrica È™i m-a redirecÈ›ionat pe o platformă numita collvile capital unde domnul care m-a preluat pentru a-mi spune ce trebuie să fac a lucrat cu banii mei de 200 de USD s-a ajuns la 22388 de USD È™i acu cand am retras banii îmi spune că trebuie întâi să plătesc un comision de 10 la sută din suma retrasa că sa îmi primesc banii va implor ajutaÈ›i-ma că sunt disperata că am foarte multe datorii”, se plange un cititor.

Investitiile in actiuni Hidroelectrica sau la alte firme cunoscute din tara sau strainatate, cu promisiunea unor castiguri mari si rapide, reprezinta o reteta de baza pentru inselatorii, cum este si cazul de fata.

Cititoarea a fost acostata pe retelele sociale si amagita ca va castiga mii de dolari, in doar cateva zile, cu o investitie minima, de 200 de dolari, in actiuni Hidroelectrica.

Escroci cu falsa identitate de consultanti financiari brokeri sau specialisti in investitii conving persoanele credule si naive sa le trimita bani, pacalindu-i ca acestia sunt investiti in actiuni.

Pentru a-i convinge de acest lucru, folosesc site-uri cu denumiri care seamana cu platforme de investitii cunoscute, cum este Colville Capital, la adresa de inteet https://colville.trade/.

Prin intermediul acestor platforme, escrocii pot fura date personale sau chiar date de logare in aplicatiile bancare sau ale cardurilor.

Asa-zisele investitii care apar in aplicatii false nu exista, iar solicitarile de plata a unor taxe sau comisioane pentru retragerea castigurilor inexistente sunt o tactica pentru a mai stoarce bani de la cei pacaliti.

Pentru recuperarea banilor pierduti, trebuie sa faceti o plangere la Politie si o cerere pentru anularea platilor (refuz la plata) la banca de la care ati facut platile catre escroc.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

(nu se afiseaza pe site)
Turing Number

Alte stiri din categoria: Educatie financiara

Tentativa de frauda tip phishing destinata clientilor ING Bank

Clientii ING Bank, utilizatori ai aplicatiei Home Bank, au fost vizati ieri de o tentatia de frauda tip phishing, prin intermediul unor e-mailuri.E-mailurile pareau ca sunt trimise de ING Bank,... detalii

Simplu Credit refuza colaborarea cu CSALB si nu vrea sa-mi scada dobanda. Ce pot sa fac?

„Buna ziua, VÄ‚ ROG MULT SÄ‚ MÄ‚ AJUTAÈšI. Am încercat o soluÈ›ie cu cu cei de la CSALB È™i ACEST MARE IFN, MARE IN ȘMECHERII AU REFUZAT COLABORAREA CU EI,... detalii

Cum recuperez investitia la OMV printr-o inselatorie?

"Am găsit la sfârÈ™itul lui septembrie o postare pe Facebook in care Robert Turcescu spunea în cadrul emisiunii Denisei Rafai cum pot românii obÈ›ine venituri pasive. Am deschis linkul. Era... detalii

Pot să îi ofer un card bancar copilului meu?

"Sunt client ING, iar fiul meu de 14 ani îÈ™i doreÈ™te propriul său card, aÈ™a cum a văzut la un coleg de clasă. Există astfel de servicii în România? Este... detalii